BBQ Feest “het is weer zomer” groot succes!

Op zondag 2 juli jl. hield wijkvereniging Ashorst haar jaarlijkse zomerfeest. Met dank aan de vrijwilligers die de opbouw voor rekening hadden genomen konden we om twee uur van start met de middag. In zijn welkomstwoordje gaf voorzitter Arie van Houwelingen aan dat de wijkvereniging Ashorst inmiddels kan beschikken over een whatsapp groep vanuit het buurtpreventieteam Ashorst en dat is een mooie mijlpaal voor de wijkvereniging.

 

2017 wijkfeest

Mede dankzij het prachtige weer, de goede zorgen van onze grillmasters en de dames achter de bar, en uiteraard de grote opkomst werd het een fantastische middag! Langs deze weg willen we iedereen die een bijdrage heeft geleverd aan deze middag nogmaals bedanken voor de geboden hulp.

Om een zo breed mogelijk publiek te vertegenwoordigen benaderen we vanuit de wijkvereniging nieuwe bewoners. Via deze weg nodigen we iedereen in Ashorst uit om lid te worden van onze wijkvereniging zodat we onze sociale activiteiten en onze buurtpreventie kunnen blijven organiseren. Ook nodigen we graag onze mede-wijkbewoners uit om een bijdrage te leveren aan de whatsappgroep of het AED-alert in Mierlo-Hout. Aanmelden of informatie aanvragen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

All rights reserved 2022

alle rechten voorbehouden 2022