Halloween Mierlo-Hout wordt steeds spannender

Groepsfoto halloween2016Wie afgelopen zaterdagavond op weg was naar de speelplaats van basisschool St. Odulfus, kon het gegil al van veraf horen. In Scary Alley liep je als bezoeker van het Halloween Mierlo-Hout dan ook een aantal akelige figuren tegen het lijf. Joker, zombie, spook, stroman, vampier en schreeuwend lijk. Met een beetje pech kwamen ze nog achter je aan ook!

Het was een griezelig gezellige avond vol krijsende muziek. De naar schatting ruim 275 bezoekers hebben zich goed vermaakt tussen de grafzerken, skeletten, heksen, geesten en vogelverschrikkers. De spooky aankleding van het Halloween-terrein was nog completer dan vorig jaar. Wat er in de tent van dr. Bieber en haar assistente Druiloor gebeurde was wel bijzonder luguber. Gelukkig waren de spelletjes die de kinderen konden doen wat minder eng. Net als de enveloppen loterij. Hoomrun Dans Studio’s maakte met hun swingende dansact van de avond compleet.

Dank je wel aan alle kinderen en ouders die deze avond tot een succes hebben gemaakt. Leuk dat jullie er waren. Dank je wel aan alle sponsors voor de ondersteuning. Dank je wel aan alle vrijwilligers. Zonder jullie hadden we geen Halloween Mierlo-Hout feest gehad. We hebben al weer volop ideeën voor volgend jaar. Jij ook? Of wil je meehelpen? Laat het ons weten via Facebook (Halloween

Mierlo-Hout) of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Alle ideeën en helpende handen zijn welkom.

Kijk ook op onze website www.halloweenmierlohout.nl voor fotoalbum updates en laatste nieuwtjes.

Team Halloween Mierlo-Hout

All rights reserved 2022

alle rechten voorbehouden 2022