Winterfestijn wijkvereniging Ashorst weer groot succes!

winterfestijn 2018 sfeerOp zondag 14 januari 2018 hield Wijkvereniging Ashorst weer haar nieuwjaarsbijeenkomst. In de open lucht en onder echte winterse omstandigheden werd door een grote groep leden het nieuwe jaar ingeluid.

Nadat de eerste warme chocomel en koffie was genuttigd hield voorzitter Arie van Houwelingen een kort woordje waarin hij iedereen een goed 2018 wenste en met de aanwezigen vooruitkeek naar de komende activiteiten van de wijkvereniging. Daarna stond hij stil bij de activiteiten van het buurtpreventieteam en de daarbij horende Whatsapp groep. Verder deed hij een oproep om mee te denken over de komende activiteiten

en hier in de jaarvergadering van 12 maart aanstaande met elkaar over in gesprek te gaan. Tot slot bedankte hij de keukenbrigade voor de voorbereiding en wenste iedereen smakelijk eten en een gezellige bijeenkomst.

winterfestijn 2018

Daarna begon het festijn met vertrouwde optredens van onze boerenkoolstamp, de zuurkoolstamp en de wortelstamp zij werden begeleid door verse worst, rookworst, casselerrib en gehaktballen. Dit jaar was er een speciaal gastoptreden van rodekoolstamp met begeleiding van hachee.

Bij dit optreden smaakte de glühwein meer dan uitstekend!

Uiteraard zijn wij als wijkvereniging blij met de grote opkomst bij dit Winterfestijn. Volgende keer kunt u hier ook bij zijn als u ook lid wordt van onze wijkvereniging voor maar € 8,00 per jaar per gezin. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., hier kunt u uiteraard ook met ons in contact komen voor nadere informatie.

All rights reserved 2022

alle rechten voorbehouden 2022